Op zoek naar contact lexa?

Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen.
Uitschrijven of mijn profiel opschorten. Zoeken en gezocht worden. Een member terugvinden. Een profiel verbergen of blacklisten. Zoeken vanuit de app. De functie Around" me." Contact met members opnemen. Er zijn berichten verdwenen. Ik krijg geen antwoord op mijn berichten.
Lexa contact Wil je contact opnemen met datingsite Lexa? Lees nu hoe.
Als je met Lexa contact op wilt nemen kun je dat op een aantal manieren doen, namelijk via.: Met Lexa contact via het contactformulier.: Je kunt via een contactformulier met Lexa contact opnemen. Vermeld duidelijk je e-mailadres in je bericht, zodat zij contact met je op kunnen nemen.
Lexa, contact informatie en hoe je de klantenservice kunt bereiken.
Lexa, contact informatie en hoe je de klantenservice kunt bereiken. Als je contact wilt maken met de klantenservice van datingsite Lexa, omdat je bijvoorbeeld je abonnement wilt aanpassen, je profiel wil laten verwijderen of vragen hebt over acties en aanbiedingen of gewoon simpelweg wil opzeggen, dan is dat mogelijk via de post, per fax of met een mailtje.
Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen.
Uitschrijven of mijn profiel opschorten. Zoeken en gezocht worden. Een member terugvinden. Een profiel verbergen of blacklisten. Zoeken vanuit de app. De functie Around" me." Contact met members opnemen. Er zijn berichten verdwenen. Ik krijg geen antwoord op mijn berichten.
Datingtips van Lexa.nl, de nummer 1 datingsite van Nederland.
Profiteer onbeperkt van Lexa. Ontdek de grootste community van singles. Neem onbeperkt contact op met members. Ontdek wie jou leuk vindt. Ga naar het volledige profiel van members. Profiteer onbeperkt van Lexa. Ontdek de grootste community van singles. Neem onbeperkt contact op met members.
Hoe neem ik contact op met het toezichtsteam? Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen.
Je kunt indien nodig contact opnemen met de moderators via de link Maak" een melding" op alle profielpagina's' en in het chatvenster, of via Maak" een melding van dit bericht" onder aan de ontvangen e-mails. Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden, zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variƫren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site. Via desktop Klik om te wijzigen. Via mobiele site Klik om te wijzigen. Via de Lexa app Klik om te wijzigen.
Lexa telefoonnummer Het telefoonnummer van Lexa vind je hier!
Andere manieren om met Lexa in contact te komen.: Uiteraard zijn er meer manieren om met hen in contact te komen. Meer hierover lees je op onze pagina over Lexa contact. Meer informatie over Lexa? Wil je meer informatie over Lexa?
Dating met Lexa, de nummer 1 datingsite van Nederland.
Privacy: De verzamelde gegevens worden gebruikt door Lexa en zijn medewerkers binnen en buiten de Europese Unie, om je toegang te verlenen tot de diensten van Lexa. Je kan deze gegevens op elk moment inkijken, rechtzetten of verwijderen, of de verwerking van deze gegevens door Lexa weigeren in de rubriek Mijn account op Lexa of via de adresgegevens vermeld in de Algemene voorwaarden van Lexa.
Waarom online daten via Lexa.nl, de nummer 1 datingsite van Nederland.
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S. 6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk Voor direct contact met ons Customer Care Team klik hier. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating.
Lexa.nl 020 262 1789 De enige GRATIS doorverbinder! Lexa.nl 020 262 1789 De enige GRATIS doorverbinder!
scheelt veel onnodige extra telefoonkosten op 0900 nrs. Contact is op wat voor manier dan ook geweldig, de oplossing waar het om gaat, is het helemaal! Ik heb al contact vanaf ongeveer 2005. Altijd weer up to date antwoord. Ga vooral zo door mijn waarderingscijfer 10.

Contacteer ons