Zoeken naar contact met lexa

Lexa, contact informatie en hoe je de klantenservice kunt bereiken.
Lexa, contact informatie en hoe je de klantenservice kunt bereiken. Als je contact wilt maken met de klantenservice van datingsite Lexa, omdat je bijvoorbeeld je abonnement wilt aanpassen, je profiel wil laten verwijderen of vragen hebt over acties en aanbiedingen of gewoon simpelweg wil opzeggen, dan is dat mogelijk via de post, per fax of met een mailtje.
Lexa contact Wil je contact opnemen met datingsite Lexa? Lees nu hoe.
Als je met Lexa contact op wilt nemen kun je dat op een aantal manieren doen, namelijk via.: Met Lexa contact via het contactformulier.: Je kunt via een contactformulier met Lexa contact opnemen. Vermeld duidelijk je e-mailadres in je bericht, zodat zij contact met je op kunnen nemen.
Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen.
Uitschrijven of mijn profiel opschorten. Zoeken en gezocht worden. Een member terugvinden. Een profiel verbergen of blacklisten. Zoeken vanuit de app. De functie Around" me." Contact met members opnemen. Er zijn berichten verdwenen. Ik krijg geen antwoord op mijn berichten.
Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl.
Leden kunnen ook een mail sturen naar de klantenservice van Lexa.nl via email protected. Daarnaast kan men ook direct contact opnemen met de Customer Care Team via https//www.lexa.nl/help/selfservice_ex.phppageterms.: Leden hebben ook de mogelijkheid om per post contact op te nemen met Lexa.nl. Het postadres van Lexa is het volgende.:
Daten in België met Meetic, de meest gebruiksvriendelijke datingsite. Veilig en betrouwbaar.
Help / Contact. Rencontre en Belgique. Rencontre en France. Dating in Nederland. Partnersuche in Deutschland. Partnersuche in Österreich. Partnersuche in der Schweiz. Rencontre en Suisse. Dating in the UK. Dating in Ireland. Dating i Danmark. Dejting i Sverige. Dating i Norge. Contactos en España. Incontri in Italia. Contactos em Portugal. Rest of the world. Rencontre au Canada. 2018 Meetic Meetic is een Meetic netwerk website. Privacy: De verzamelde gegevens worden gebruikt door Meetic en zijn medewerkers binnen en buiten de Europese Unie, om je toegang te verlenen tot de diensten van Meetic. Je kan deze gegevens op elk moment inkijken, rechtzetten of verwijderen, of de verwerking van deze gegevens door Meetic weigeren in de rubriek Mijn account op Meetic of via de adresgegevens vermeld in de Algemene voorwaarden van Meetic. Bepaalde elementen fotos, profiel, levensstijl die je kan toevoegen om jezelf te beschrijven, kunnen geheel op eigen verantwoordelijkheid, ethnische origine, nationaliteit of religie onthullen. In die gevallen verwerken en beschermen wij deze gegevens in overeenstemming met je persoonlijke keuze en de Algemene voorwaarden van Meetic.
Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen.
Uitschrijven of mijn profiel opschorten. Zoeken en gezocht worden. Een member terugvinden. Een profiel verbergen of blacklisten. Zoeken vanuit de app. De functie Around" me." Contact met members opnemen. Er zijn berichten verdwenen. Ik krijg geen antwoord op mijn berichten.
Hoe neem ik contact op met het toezichtsteam? Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen.
Je kunt indien nodig contact opnemen met de moderators via de link Maak" een melding" op alle profielpagina's' en in het chatvenster, of via Maak" een melding van dit bericht" onder aan de ontvangen e-mails. Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden, zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site. Via desktop Klik om te wijzigen. Via mobiele site Klik om te wijzigen. Via de Lexa app Klik om te wijzigen.
Waarom online daten via Lexa.nl, de nummer 1 datingsite van Nederland.
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S. 6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk Voor direct contact met ons Customer Care Team klik hier. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating.
Lexa.nl 020 262 1789 De enige GRATIS doorverbinder! Lexa.nl 020 262 1789 De enige GRATIS doorverbinder!
Nu nog hopen dat ik door het wachtmuziekje heen kom. Weer supersnel geholpen! Ik heb goeie ervaring net met iemand contact gehad en ze gaan het uitzoeken en hoor nog van hun. Geweldig geholpen ze zoeken zo alles vor je uit.

Contacteer ons