Zoeken naar statistieken vreemdgaan

Overspel in kaart gebracht: zo monogaam zijn de Belgen Seks Relaties Nina HLN.
Uit de cijfers, die door de Britse krant The Telegraph werden gepubliceerd, blijkt dat Belgische vrouwen daarentegen de op één na meest betrouwbare partners zouden zijn. In vergelijking met Franse, Italiaanse, Britse en Duitse soortgenoten, blijken Belgische vrouwen best braaf te zijn.
Bijna iedereen pleegt overspel Het Nieuwsblad.
Dankzij Erik Van Looy en zijn film Loft ligt het woord weer op ieders lippen. Van Looys verhaal mag dan al ongewoon zijn, overspel is allerminst fictie. Want over één feit zijn alle deskundigen het eens: bijna iedereen waagt zich aan vreemdgaan.
Vreemdgaan? Cijfers? Seks en relatieonderzoek.
Vreemdgaan behoort tot de meest voorkomende fantasieën van mensen. De vraag is ook wat vreemdgaan precies is. Is flirten aan de bar, met iemand dansen en zoenen ook vreemdgaan of gaat het effectief om het hebben van intieme seksuele contacten.
Onderzoek en feiten over overspel: cijfers.
Sommige mensen vinden zoenen al vreemdgaan; weer anderen leggen de grens bij seks of pas bij werkelijke penetratie. Wat dit is is voor iedereen persoonlijk. Zo denken mannen bij ontrouw vaak voornamelijk aan het lichamelijke, daar waar vrouwen vaak ook geestelijke ontrouw kunnen ervaren, wanneer een man te vele met een andere vrouw bezig is zonder hier daadwerkelijk sex mee te hebben. Een eenduidige definitie over overspel is dus moeilijk te geven. Feit blijft dat veel mannen maar zeker ook vrouwen tijdens hun leven minstens één keer vreemd gaan of een slippertje maken. Precieze statistieken zijn echter moeilijk te verzamelen.
Opgelet mannen! Om deze redenen bedriegen vrouwen jullie met een ander.
Cheer up, hier is het goede nieuws: de zon is terug en het wordt weer lekker warm de volgende dagen en weken. Betalen in het buitenland: welke kaart gebruik je best en hoe hou je de kosten zo laag mogelijk.
Vreemdgaan Overspel: Feiten en cijfers over vreemdgaan.
Nou mag je verwachten dat stellen die kinderen willen krijgen, in de bloei van hun relatie zitten en dus minder vreemdgaan dan mensen die langer bij elkaar zijn of een minder hechte relatie met elkaar hebben. Het meest recente serieuze onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort.
Man gaat niet vaker vreemd dan vrouw NRC.
Het is een bekend cliché dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen. Maar klopt dat wel? Uit een onderzoek dat Tilburgse en Groningse psychologen binnenkort publiceren in Pschological Science blijkt van niet. De onderzoekers ontdekten dat mannen niet vaker vreemdgaan dan vrouwen.
Welke typen mensen hebben meer kans om vreemd te gaan? Relaties, liefde en vreemdgaan.
De meest recente statistieken spreken tegenwoordig licht in het nadeel van vrouwen. Alhoewel de redactie van Vreemdgaan.nu denkt dat er in de praktijk weinig verschil zit tussen mannen en vrouwen. Dit wordt ook ondersteund door het gezaghebbende onderzoek van Kinsey, hieruit blijkt dat mannen en vrouwen even vaak vreemdgaan.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons