Resultaten voor uitschrijven

Wijzigen/uitschrijven.
Wanneer je in de loop van het academiejaar je studies aan de Universiteit Hasselt wenst stop te zetten, moet je het formulier uitschrijven" voor de opleiding" via je studentendossier uitprinten, invullen en ondertekenen, en samen met je studentenkaart bezorgen aan de dienst studentenadministratie.
Uitschrijven VIVES.
Ben je overtuigd van jouw keuze om te stoppen met de opleiding die je volgt, dan kun je onderaan deze pagina uitschrijven. Uitschrijven heeft een aantal gevolgen voor onder andere jouw studiegeld, kinderbijslag, leerkrediet Via de volgende links kun je nalezen wat de gevolgen zijn en welke data hierbij belangrijk zijn.:
Uitschrijven uit je opleiding Universiteit Antwerpen.
Uitschrijven van 01 november tot en met 14 maart 17u00: Vanaf 1 november zijn alle studiepunten van opleidingsonderdelen van het 1ste semester en jaarvakken definitief opgenomen voor het leerkrediet. Je leerkrediet wordt verminderd met de opgenomen studiepunten waarvoor je niet geslaagd bent.
Uitschrijven Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Het forfait van een opleiding wordt proportioneel terugbetaald voor het aantal niet-opgenomen studiepunten. Met opgenomen studiepunten bedoelt de hogeschool: de som van de ingeschreven studiepunten en de uitgeschreven studiepunten waarvoor geen leerkrediet wordt teruggegeven. Uitschrijven heeft ook gevolgen voor je leerkrediet.
Uitschrijven Toekomstige studenten.
Eerste inschrijving aan KU Leuven. Inschrijving na onderbreking. Indien je wenst uit te schrijven dien je persoonlijk langs te komen op de Dienst Studentenadministratie. Breng in elk geval je studentenkaart en buspas mee. Meer informatie over uitschrijven kan je hier vinden.
Uitschrijven Thomas More.
Wanneer je je uitschrijft na 15 maart, krijg je het leerkrediet nooit terug. Als je ingeschreven bent met een creditcontract, en je wil uitschrijven, dan ben je het ingezette leerkrediet altijd kwijt. Discontinuing your studies deregistration. Click here for the English version.
Leerkrediet en vroegtijdig uitschrijven UCLL.
Studenten die uitgeschreven worden voor een opleidingsonderdeel na de uiterste datum, krijgen de studiepunten van het opleidingsonderdeel niet terug als leerkrediet. Let op: Wil je niet de volledige opleiding stoppen maar enkel uitschrijven uit een aantal opleidingsonderdelen, dan vind je in de administratieve jaarkalender voor studenten de grensdata om je ISP te kunnen wijzigen.
Uitschrijven boek FCR Media Belgium.
Als u deze aanvraag invult, geeft u aan dat u vanaf het volgende distributiejaar de print versies van wittegids.be en van goudengids.be, niet meer wenst te ontvangen. Gelieve uw gegevens in te vullen zodat wij uw aanvraag kunnen verwerken. Gelieve het telefoonnummer van uw vaste lijn in te vullen.
Vakken uitschrijven / extra vakken registreren Vrije Universiteit Brussel.
Vakken uitschrijven Extra vakken registreren. Opleidingsonderdelen uitschrijven doe je in de SelfService Studenten. Log in met je NetID en paswoord. Gevolgen van het uitschrijven van vakken. Het uitschrijven van vakken kan gevolgen hebben voor studiegeld, kinderbijslag en studietoelagen en leerkrediet.

Contacteer ons