Resultaten voor uitschrijven

Uitschrijven uit je opleiding Universiteit Antwerpen.
Uitschrijven van 01 november tot en met 14 maart 17u00: Vanaf 1 november zijn alle studiepunten van opleidingsonderdelen van het 1ste semester en jaarvakken definitief opgenomen voor het leerkrediet. Je leerkrediet wordt verminderd met de opgenomen studiepunten waarvoor je niet geslaagd bent.
Uitschrijven VIVES.
Ben je overtuigd van jouw keuze om te stoppen met de opleiding die je volgt, dan kun je onderaan deze pagina uitschrijven. Uitschrijven heeft een aantal gevolgen voor onder andere jouw studiegeld, kinderbijslag, leerkrediet Via de volgende links kun je nalezen wat de gevolgen zijn en welke data hierbij belangrijk zijn.:
Uitschrijven Toekomstige studenten.
Eerste inschrijving aan KU Leuven. Inschrijving na onderbreking. Indien je wenst uit te schrijven dien je persoonlijk langs te komen op de Dienst Studentenadministratie. Breng in elk geval je studentenkaart en buspas mee. Meer informatie over uitschrijven kan je hier vinden.
Uitschrijven Thomas More.
Wanneer je je uitschrijft na 15 maart, krijg je het leerkrediet nooit terug. Als je ingeschreven bent met een creditcontract, en je wil uitschrijven, dan ben je het ingezette leerkrediet altijd kwijt. Discontinuing your studies deregistration. Click here for the English version.
Vakken uitschrijven / extra vakken registreren Vrije Universiteit Brussel.
Vakken uitschrijven / extra vakken registreren. Vakken uitschrijven Extra vakken registreren. Opleidingsonderdelen uitschrijven doe je in de SelfService Studenten. Log in met je NetID en paswoord. Gevolgen van het uitschrijven van vakken. Het uitschrijven van vakken kan gevolgen hebben voor studiegeld, kinderbijslag en studietoelagen en leerkrediet.
Wijzigen/uitschrijven.
Wanneer je in de loop van het academiejaar je studies aan de Universiteit Hasselt wenst stop te zetten, moet je het formulier uitschrijven" voor de opleiding" via je studentendossier uitprinten, invullen en ondertekenen, en samen met je studentenkaart bezorgen aan de dienst studentenadministratie.
Traduction uitschrijven français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire uitschrijven et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de uitschrijven proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
Heroriënteren, uitschrijven of stopzetten Hogeschool Gent.
HERORIËNTEREN, UITSCHRIJVEN OF STOPZETTEN. Heroriënteren, uitschrijven of stopzetten. Leer ons kennen. Wegwijs hoger onderwijs. Hou me op de hoogte. Een vlotte start. Starten in februari. Heroriënteren binnen de Associatie Universiteit Gent. Bij heroriëntering binnen de Associatie Universiteit Gent als ontvangende instelling wordt een korting op het studiegeld toegestaan ter waarde van het vast gedeelte ervan.
Uitschrijven voor een opleiding Opleiding Ontwikkeling Organisatieondersteuning.
Leadership en Topmanagement. Uitschrijven voor een opleiding. Uitschrijven voor een opleiding. Je kan je uitschrijven tot één dag voor het begin van je opleiding.: in de mail met de bevestiging van de inschrijving klik je op de link: Schrijf je uit.

Contacteer ons