Meer resultaten voor uitschrijven

Uitschrijven en kinderbijslag VIVES.
Uitschrijven en kinderbijslag. Uitschrijven en studietoelagen. Uitschrijven en leerkrediet. Uitschrijven en kinderbijslag. Wijzigen van traject, veranderen van opleiding of stopzetten heeft ook een invloed op de kinderbijslag. Een korte beschrijving vind je hieronder. Wens je verdere info, informeer je dan bij je studentenadministratie of je studietrajectbegeleider.
Uitschrijven VIVES.
Ben je overtuigd van jouw keuze om te stoppen met de opleiding die je volgt, dan kun je onderaan deze pagina uitschrijven. Uitschrijven heeft een aantal gevolgen voor onder andere jouw studiegeld, kinderbijslag, leerkrediet Via de volgende links kun je nalezen wat de gevolgen zijn en welke data hierbij belangrijk zijn.:
Uitschrijven Thomas More.
Hoe kan ik me uitschrijven? Je kan je uitschrijven door contact op te nemen met de dienst Studentenadministratie of James. Je kan dit persoonlijk doen of via servicedesk.thomasmore.be. Terugbetaling bij uitschrijving. Als je je studie aan Thomas More stopt, betalen we eventueel een deel van het studiegeld terug.:
Leerkrediet en vroegtijdig uitschrijven UCLL.
Let op: Wil je niet de volledige opleiding stoppen maar enkel uitschrijven uit een aantal opleidingsonderdelen, dan vind je in de administratieve jaarkalender voor studenten de grensdata om je ISP te kunnen wijzigen. Volgens de regeling van de Vlaamse Overheid.:
Vakken uitschrijven / extra vakken registreren Vrije Universiteit Brussel.
Vakken uitschrijven Extra vakken registreren. Opleidingsonderdelen uitschrijven doe je in de SelfService Studenten. Log in met je NetID en paswoord. Gevolgen van het uitschrijven van vakken. Het uitschrijven van vakken kan gevolgen hebben voor studiegeld, kinderbijslag en studietoelagen en leerkrediet.
Uitschrijven Toekomstige studenten.
Eerste inschrijving aan KU Leuven. Inschrijving na onderbreking. Indien je wenst uit te schrijven dien je persoonlijk langs te komen op de Dienst Studentenadministratie. Breng in elk geval je studentenkaart en buspas mee. Meer informatie over uitschrijven kan je hier vinden.
Wijzigen/uitschrijven.
Wanneer je in de loop van het academiejaar je studies aan de Universiteit Hasselt wenst stop te zetten, moet je het formulier uitschrijven" voor de opleiding" via je studentendossier uitprinten, invullen en ondertekenen, en samen met je studentenkaart bezorgen aan de dienst studentenadministratie.
Uitschrijven uit je opleiding Universiteit Antwerpen.
Uitschrijven van 01 november tot en met 14 maart 17u00: Vanaf 1 november zijn alle studiepunten van opleidingsonderdelen van het 1ste semester en jaarvakken definitief opgenomen voor het leerkrediet. Je leerkrediet wordt verminderd met de opgenomen studiepunten waarvoor je niet geslaagd bent.
Uitschrijven Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Het forfait van een opleiding wordt proportioneel terugbetaald voor het aantal niet-opgenomen studiepunten. Met opgenomen studiepunten bedoelt de hogeschool: de som van de ingeschreven studiepunten en de uitgeschreven studiepunten waarvoor geen leerkrediet wordt teruggegeven. Uitschrijven heeft ook gevolgen voor je leerkrediet.

Contacteer ons