Resultaten voor ligne

De Ligne geslacht Wikipedia.
Heren van Ligne bewerken. Jan IV van Ligne, heer van Ligne en Belilca.1435-1491, kamerheer van Karel de Stoute, ridder van het Gulden Vlies. Anton van Ligne, bijgenaamd de Grote Duivel 1532, baron van Ligne en Belil, eerste graaf van Fauquemberghe, prins van Mortagne 1513, zoon van de voorgaande.
Ligne Wikipedia.
De prinsen van Ligne komen uit deze streek. Zie de categorie Ligne van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Plaatsen in de stad Aat Deelgemeenten: Aat Arbre Bouvignies Gellingen Gibeek Houtaing Irchonwelz Isières Lanquesaint Ligne Maffle Mainvault Meslin-l'Évêque' Moulbaix Ormeignies Ostiches Rebaix Villers-Notre-Dame Villers-Saint-Amand.
ligne Vertaling Frans-Nederlands.
ligne 56000 bits par seconde. ligne à 25% de la corde. ligne à accès de base. ligne à accès primaire. ligne à bandes parallèles. ligne à basse tension. ligne à basse vitesse. ligne à bon tracé. ligne à câble souterrain.
il est en ligne Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: il est en ligne DE il est en ligne EN il est en ligne ES. Vertalingen il est en ligne FRNL.
entrer en ligne de compte pour Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: entrer en ligne de compte pour DE entrer en ligne de compte pour EN entrer en ligne de compte pour ES.
LIGNE.
service en ligne Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: service en ligne DE service en ligne EN service en ligne ES. Vertalingen service en ligne FRNL.
en ligne Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: en ligne DE en ligne EN en ligne ES. Vertalingen en ligne FRNL. dubbelwerkend; tandemuitvoering; on-line gekoppeld; gekoppeld; on line; on-line; online; in een lijn achter elkaar; in een lijn naast elkaar.
Wat is een bar de ligne? Nieuwpoort Het Nieuwsblad.
vln Foto: Dany Van Loo. NIEUWPOORT In verschillende restaurants krijg je af en toe de mogelijkheid om bar de ligne te eten. Maar wat is dat nu eigenlijk? We vroegen het aan Luk Louwagie, schipper van de N95 Jonas II, een pionier op het vlak van duurzaam vissen en daar past deze bar de ligne blijkbaar ook in.

Contacteer ons